Koppelshoot in het bos

Koppelshoot
in het bos
Amelisweerd

Niets is mooier dan liefde en jullie zijn gek op elkaar en die emotie brengen we graag terug in beeld. Tijdens een koppelshoot in het bos Amelisweerd zorgen we voor spontaniteit, plezier en romantiek. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later. Een glimlach, warme knuffel, een speelse blik of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Hoe wij zorgen voor spontane foto’s leggen we je graag uit.

Koppelshoot in het bos

Koppelshoot in Amelisweerd Utrecht

Een koppelshoot midden in de natuur samen met je geliefde, erg tof om te doen en bovenal erg leuk om later naar te terug te kijken. Tijdens een fotoshoot focussen we er vooral op dat jullie je op je gemak voelen. Op die manier komen we tot de mooiste foto’s. Graag geven we jullie wat tips voor tijdens de koppelshoot in Amelisweerd. 

Tips voor een koppelshoot in het bos Amelisweerd

1. Kies de juiste tijd
Wanneer we fotoshoots houden in Amelisweerd is het handig om de juiste tijd te kiezen. In de lente en zomer is het tof om te fotograferen tijdens het gouden uur. Dan is het licht erg mooi en warm hierdoor zijn de kleuren in de foto’s extra mooi. Als je een fotoshoot in de herfst boekt gaat de voorkeur uit om s’ochtends te fotograferen. in de herfst is in de ochtend vaak het meeste licht. 

2. Props voor de fotoshoot
Maak je fotoshoot extra creatief en neem props mee. Props kunnen een toffe toevoeging zijn aan de fotoshoot en helpen om de sfeer te versterken. Neem bijvoorbeeld een picknickmand en kleedje mee. Mischien houden jullie wel van skateboarden of wielrennen. Dan is het ook erg leuk om die atributen mee te nemen in de fotoshoot.

3. Neem voorbeeldfoto’s mee
Mocht je een leuk idee in gedachten hebben voor een koppelshoot in Amelisweerd stuur dan vooral je voorbeelden op. Dan komen we samen tot het mooiste resultaat.

Koppelshoot in het bos

Boek je Koppelshoot

Wil je graag een koppelshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623

Koppelshoot in het bos

Share your thoughts