PLAYGROUND: Werkplek Arnhem VOOR ZZP'ERS

Werkplek Arnhem

Playground werkplek Arhem zzp'ers

Ben je het thuiswerken zat en ben je opzoek naar een leuke werkplek in Arnhem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij (Gijs&Michel) namelijk een werkplek opgericht voor ondernemers. Als fotografen misten we al een tijdje een leuke plek waar creatieve ondernemers samen kwamen om te werken in Arnhem. We zagen dat er wel een aanbod was in werkplekken in Arnhem maar dat dit vooral meer een corporate vibe had en dit was niet de vibe die wij voor ogen hadden. Met deze reden hebben we Playground opgericht!

De Locatie

Playground zit op een top locatie in het centrum! op 1 minuut lopen van Arnhem centraal kun je het pand vinden. Het kantoor zit in het pand Coehoorn en hier zitten meerdere leuke zzp’ers en bedrijven gevestigd gevestigd. Momenteel wordt er hard gebouwd aan een enorme binnentuin waar ook groente verbouwd gaat worden. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook bijdragen aan dit project! Binnen in het pand zijn ook twee evenementenlocaties beschikbaar die je tegen een zachte prijs kan huren. Verder voor bellen en vergaderen zijn er ook plekken in het pand aanwezig waar je gebruik van kan maken. Het kantoor heeft 8 werkplekken, een zithoek, keukentje en openslaande deuren naar een fijn terras waar je heerlijk kunt ontspannen! Daarbij loopt er ook nog een hele lieve kantoorhond rond! Extra leuk: Cafe Nelson ligt praktisch in onze achtertuin!

Werkplek zzp'ers Arnhem
Werkplek zzp'ers Arnhem

Alle voordelen op een rijtje!

Enthousiast geworden? Of heb je een vraag? stuur dan gerust een mailtje of een DM met wie je bent en wat je doet en dan maken we een afspraak om kennis te maken! 

Werkplek zzp'ers Arnhem
Werkplek zzp'ers Arnhem
Fotograaf Utrecht

Bij wie je komt te zitten

Als je een werkplek bij ons komt huren dan kom je in ieder geval bij ons te zitten: Michel & Gijs en 6 nog te vullen werkplekken. Wij zijn beide foto en videografen en richten ons met name op bruiloften maar we doen ook graag zakelijke opdrachten! Gijs is een liefhebber van boulderen, concerten bezoeken en speciaalbiertjes drinken bij Nelson. Michel houdt erg van vintage shoppen, onbekende bandjes en reizen. Verder houden we beiden heel erg van ondernemen en gezelligheid en we hopen het kantoor te vullen met gelijkgestemden!