AANZOEKSFOTOGRAFIE​

Hi!

Wat onwijs tof, je staat op het punt om je partner ten huwelijk te vragen! Een aanzoek is een ontzettend bijzonder moment waar je eigenlijk geen foto’s van kan missen. Mijn naam is Gijs en ik zou dit bijzondere moment in jullie leven graag vastleggen. Hoe we dit gaan doen? Daar zijn drie verschillende mogelijkheden in! 

Jouw aanzoek fotograaf

Jouw aanzoek

Scenario 1

DE KOPPELSHOOT

Tijdens het eerste scenario doen we alsof jij een koppelshoot hebt geboekt voor jou en je partner. Misschien heb je deze koppelshoot wel zogenaamd cadeau gekregen van een familielid of van goeie vrienden. Ik ga iniedergeval helemaal mee in jouw verhaal! Tijdens de koppelshoot gaan we op locatie eerst een paar foto’s schieten en op de afgesproken plek ga jij op een knie en leg ik dit vast op beeld. Mocht je het leuk vinden dan kan ik natuurlijk een flesje koude bubbels klaar hebben staan zodat jullie kunnen proosten achteraf. Hiervan schiet ik natuurlijk ook wat plaatjes! 

Loveshoot in het bos

Scenario 2

TIJDENS HET AANZOEK

In het tweede scenario spreken we een exacte plek af waar jij je aanzoek gaat doen. Tijdens jullie aanzoek maak ik als een paparazzi in james bondstyle vanaf een afstand foto’s. Hierbij zullen jullie nauwelijks doorhebben dat ik foto’s maak. Na het aanzoek geef ik jullie even de ruimte en daarna zoek ik jullie op. Hierna volgt een verlovingsshoot op locatie. 

stelletjes fotoshoot

scenario 3

JOUW IDEE

Mocht je zelf een super tof idee hebben dan vind ik dat super leuk om te horen. Ieder aanzoek is uniek en ik denk graag met je mee en sta open voor een hoop toffe ideeën. Een flesje koude bubbels achteraf die jullie kunnen poppen is in ieder geval een optie!

Koppelshoot in het bos

Prijs aanzoeksfotografie

Aanzoeksfotografie

€350,- inclusief btw

extra opties

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een verlovingsshoot boeken? Neem dan contact met ons op!

Portfolio