Zwangerschap
Fotoshoot

Zwangerschapshoot herfst bos Utrecht

Zwanger zijn is onwijs bijzonder. Bij ons ben je aan het juiste adres als je houd van foto’s met een cinematisch randje en oprechte emoties.

Zwangerschap
fotoshoot

Niets is mooier dan liefde en in verwachting zijn van een kindje is onwijs bijzonder. Je baby groeit hard en je lijf staat vol op in verandering. Tijdens een zwangerschapshoot zorgen we voor rust, nemen we de tijd en luisteren we naar hoe jij het wil. Authentieke foto’s schieten staat bij ons centraal. Een spontane glimlach, een warme knuffel of een liefdevolle blik, wij maken alleen authentieke beelden. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later.  Hoe wij zorgen voor authentieke foto’s leggen we je graag uit.

Zwangerschap
fotoshoot Pakketen

zwangerschap & newborn pakketen

Pakket 1

Zwangerschapshoot

€250,- inclusief btw

Zwangerschap fotoshoot Arnhem Thuis

pakket 2

Newborn lifestyleshoot

€325,- inclusief btw

Zwangerschapshoot Arnhem Daglicht oud pand

Pakket 3

Newborn & Zwangerschapshoot

€550,- inclusief btw

Zwangerschapshoot met huisdier

werkwijze
Zwangerschapsshoot & Newbornshoot

Werkwijze zwangerschapsshoot

01 Voor de zwangerschapsshoot

Voordat de zwangerschapshoot plaats vindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben voordat we gaan shooten. We hebben contact met elkaar en tijdens dit gesprek per mail of telefoon kijken we naar wat jullie wensen zijn. We willen graag jullie verhaal horen, misschien krijgen jullie wel je eerste kindje of is het juist al de tweede! Ook bespreken we dan of we een combinatie maken met een newbornshoot. Verder horen we graag wat jullie met de foto’s willen gaan doen. Als leuke achtergrond op je telefoon of juist een mooie print voor aan de muur of zelfs een fotoalbum. Tijdens dit gesprek is er ruimte om ideeen in te brengen en om vragen te stellen. Daarna prikken we een ruime datum! 

02 Tijdens de zwangerschapsshoot

Tijdens de Zwangerschapshoot zorgen we voor een ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat jullie je prettig voelen. We nemen nog even een keer de wensen door en starten dan met de shoot. Onze fotografie stijl wordt gekenmerkt door een cinematische en documentaire stijl op deze manier schieten we authentieke foto’s. Tijdens de shoot geven we jullie enkele tips en wat aansturing maar niet teveel, op deze manier schieten we spontane beelden. 

03 Na de zwangerschapshoot

Na de zwangerschapshoot is het eindelijk zover! Jullie krijgen eindelijk de foto’s te zien. Zelf de fotos uitkiezen is natuurlijk het allerleukst en daarom mogen jullie op ons online platform jullie favoriete foto’s selecteren die uiteindelijk bewerkt worden. Mochten jullie nou meer foto’s willen dan het aantal afgesproken foto’s, dan is dat mogelijk! Extra foto’s kosten 15,- per stuk. Het is zonde als foto’s verdwijnen op een hardeschijf of mapje op het bureaublad. Daarom bieden wij het ook aan om de foto’s in hoge kwaliteit af te drukken in een album of in een lijst.

Benieuwd naar onze werkwijze bij een Newbornshoot?

Boek je zwangerschapsshoot

Wil je graag een zwangerschapshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623

Portfolio