Newborn
Fotoshoot

Newbornshoot thuis Arnhem

De eerste dagen met je pasgeboren baby zijn onwijs bijzonder. Bij ons ben je aan het juiste adres als je houd van foto’s met een cinematisch randje en oprechte emoties.

De eerste dagen
met je baby

Niets is mooier dan liefde en de eerste dagen met je pasgeboren baby zijn onvergetelijk. Samen knuffelen en vooral heel veel slapen. De kleine handjes en voetjes van je baby zijn nog zo klein, maar het groeien gaat erg snel! Tijdens een newbornshoot zorgen we voor rust, nemen we de tijd en luisteren we vooral naar hoe jullie het willen. We leggen tijdens een newbornshoot jullie eerste momenten samen vast in een documentaire stijl. Dat betekent dat we alleen authentieke foto’s schieten. Een spontane glimlach als jij en je partner naar jullie baby kijken, een warme knuffel of een liefdevolle blik, wij maken alleen authentieke beelden. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later.  Hoe wij zorgen voor authentieke foto’s leggen we je graag uit.

Newborn & zwangerschap pakketen

pakket 1

Newborn lifestyleshoot

€350,- inclusief btw

Pakket 2

Zwangerschapshoot

€250,- inclusief btw

Pakket 3

Newborn & Zwangerschapshoot

€550,- inclusief btw

werkwijze
Zwangerschap & Newbornshoot

Werkwijze newbornshoot

01 Voor de newbornshoot

Voordat de newbornshoot plaats vindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben voordat we gaan shooten. We bellen met elkaar en tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen. We willen graag jullie verhaal horen, misschien krijgen jullie wel je eerste kindje of is het juist al de tweede! Ook bespreken we dan of we een combinatie maken met een zwangerschapsshoot. Verder horen we graag wat jullie met de foto’s willen gaan doen. Als leuke achtergrond op je telefoon of juist een mooie print voor aan de muur of zelfs een fotoalbum. Tijdens dit gesprek is er ruimte om ideeen in te brengen en om vragen te stellen. Daarna prikken we een ruime datum! 

02 Tijdens de newbornshoot

Wauw! jullie baby is geboren en de foto’s mogen gemaakt worden. Bij een newbornshoot komen we bij de eerste 3 weken dat jullie kindje geboren is foto’s maken. De newbornshoot vind bij jullie thuis plaats, wel zo prettig! Tijdens de newbornshoot zorgen we voor een ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat jullie en de baby je prettig voelen. Daarom nemen we ruim de tijd en zijn we 1,5 tot 3 uur aanwezig tijdens de shoot. Onze fotografie stijl wordt gekenmerkt door een cinematische en documentaire stijl op deze manier schieten we authentieke foto’s. Tijdens de shoot geven we jullie enkele tips en wat aansturing maar niet teveel, op deze manier schieten we spontane beelden. 

03 Na de newbornshoot

Na de Newbornshoot is het eindelijk zover! Jullie krijgen eindelijk de foto’s te zien. Zelf de fotos uitkiezen is natuurlijk het allerleukst en daarom mogen jullie op ons online platform jullie favoriete foto’s selecteren die uiteindelijk bewerkt worden. Mochten jullie nou meer foto’s willen dan het aantal afgesproken foto’s, dan is dat mogelijk! Extra foto’s kosten 15,- per stuk. Het is zonde als foto’s verdwijnen op een hardeschijf of mapje op het bureaublad. Daarom bieden wij het ook aan om de foto’s in hoge kwaliteit af te drukken in een album of in een lijst.

Benieuwd naar onze werkwijze bij een zwangerschapsshoot?

Jouw newborn fotograaf

Hi!

Mijn naam is Michel en samen met mijn partner Gijs hebben wij Het Liefdes Atelier opgericht. Binnen Het Liefdes Atelier richt ik me voornamelijk op zwangerschap, newborn en baby fotografie. Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portretteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Benieuwd naar ons verhaal? lees het bij over ons.

Boek je newbornshoot

Wil je graag een newbornshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623