KINDEREN & BABY
Fotoshoot

Familie is alles en daarom is het fijn om iedere levensfase van je baby of kind vast te leggen op beeld. Bij ons ben je aan het juiste adres als je houd van foto’s met een cinematisch randje en oprechte emoties.

Baby & Kind

Een fotoshoot van je kids, wat onwijs mooi is dat! even stil staan bij hoe groot ze al geworden zijn, want ze groeien zo onwijs snel! Tijdens een fotoshoot met kinderen zorgen we voor veel plezier, nemen we de tijd en luisteren we vooral naar hoe jullie het willen. Tijdens een shoot met kids gaan we graag naar buiten, het bos in, naar de zee of in jullie favoriete park, het is natuurlijk ook mogelijk om bij jullie thuis te shooten. We vinden het belangrijk dat kids lekker zichzelf kunnen zijn en zo schieten we authentieke foto’s. Een spontane glimlach, lekker rennen in het bos of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later.  Hoe wij zorgen voor authentieke foto’s leggen we je graag uit.

Baby & kinderen pakketen

pakket 1

Baby Fotoshoot

€250,- inclusief btw

Kinder fotoshoot Arnhem

Pakket 2

Kinder Fotoshoot

€250,- inclusief btw

Pakket 3

Familie Fotoshoot

Liever met het hele gezin op de foto? Dat is ook mogelijk! In het bos, de duinen, jullie favoriete park, speeltuin of gewoon bij jullie thuis? bekijk de opties!

Familie Fotoshoot

werkwijze
kinder en babyshoot

Werkwijze kinder en babyshoot

01 Voor de fotoshoot

Voordat de fotoshoot plaats vindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben voordat we gaan shooten. We bellen met elkaar en tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen. We willen graag jullie verhaal horen, hoe groot jullie gezin is en wie we mogen fotograferen. Misschien wordt jullie kindje 1 jaar oud of willen jullie mooie portretten van alle kids. Verder horen we graag wat jullie met de foto’s willen gaan doen. Als leuke achtergrond op je telefoon of juist een mooie print voor aan de muur of zelfs een fotoalbum. Tijdens dit gesprek is er ruimte om ideeen in te brengen en om vragen te stellen. Daarna prikken we een datum!

02 Tijdens de fotoshoot

Het is zover en de fotoshoot gaat beginnen! Tijdens de fotoshoot zorgen we voor een ontspannen sfeer en maken we vooral veel plezier. We vinden het belangrijk dat kinderen lekker zichzelf kunnen zijn en die authenticiteit zien we dan weer terug op beeld. Kinderen kunnen een fotoshoot best spannend vinden en daarom nemen we graag de tijd. Tijdens de fotoshoot ontmoeten we elkaar op een locatie naar jullie voorkeur, dit kan bijvoorbeeld in het bos, de duinen of gewoon bij jullie thuis zijn. Wil je graag zelf een mooie locatie uitzoeken of geef je liever de organisatie uit handen? Wij kennen een hoop fotogenieke locaties maar vinden het ook leuk om te shooten op een specifieke locatie naar jullie voorkeur. Tijdens de shoot geven we jullie enkele tips en wat aansturing maar niet teveel, op deze manier schieten we spontane beelden. 

03 Na de
fotoshoot

Na de fotoshoot is het eindelijk zover! Jullie krijgen eindelijk de foto’s te zien. Zelf de fotos uitkiezen is natuurlijk het allerleukst en daarom mogen jullie op ons online platform jullie favoriete foto’s selecteren die uiteindelijk bewerkt worden. Mochten jullie nou meer foto’s willen dan het aantal afgesproken foto’s, dan is dat mogelijk! Extra foto’s kosten 15,- per stuk. Het is zonde als foto’s verdwijnen op een hardeschijf of mapje op het bureaublad. Daarom bieden wij het ook aan om de foto’s in hoge kwaliteit af te drukken in een album of in een lijst.

Jouw baby of kinder fotograaf

Hi!

Mijn naam is Michel en samen met mijn partner Gijs hebben wij Het Liefdes Atelier opgericht. Binnen Het Liefdes Atelier richt ik me voornamelijk op zwangerschap, newborn en baby fotografie. Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portretteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Benieuwd naar ons verhaal? lees het bij over ons.

Boek je Baby of kindershoot

Wil je graag een fotoshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623