Fotoshoot voor koppels

Spontane foto’s met een romantische touch en een hoop plezier. Bij ons ben je aan het juiste adres als je houd van foto’s met een cinematisch randje, oprechte emoties en zonder geforceerd poseren.

Romantische
foto's vol
spontaniteit

Niets is mooier dan liefde en jullie zijn gek op elkaar en die emotie brengen we graag terug in beeld. Tijdens een koppelshoot zorgen we voor spontaniteit, plezier en romantiek. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later. Een glimlach, warme knuffel, een speelse blik of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Hoe wij zorgen voor spontane foto’s leggen we je graag uit.

Koppelshoot pakketen

Pakket 1

€195,- inclusief btw

Pakket 2

€275,- inclusief btw

Koppelshoot posbank

Pakket 3

€350,- inclusief btw

werkwijze
koppelshoot

01 Voor de koppelshoot

Voordat de koppelshoot plaats vindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben voordat we gaan shooten. We bellen met elkaar en tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen. We horen graag hoe jullie elkaar hebben ontmoet en wat jullie uiteindelijk met de foto’s willen gaan doen. Als leuke achtergrond op je telefoon of juist een mooie print voor aan de muur. Tijdens dit gesprek overleggen we ook alvast de locatie van de koppelshoot, is er ruimte om ideeen in te brengen en om vragen te stellen. Daarna prikken we een datum! 

02 Tijdens de koppelshoot

Tijdens de koppelshoot ontmoeten we elkaar op een locatie naar jullie voorkeur, dit kan bijvoorbeeld in het bos, de duinen of in de stad zijn. Wil je graag zelf een mooie locatie uitzoeken of geef je liever de organisatie uit handen? Wij kennen een hoop fotogenieke locaties maar vinden het ook leuk om te shooten op een specifieke locatie naar jullie voorkeur.  Tijdens de koppelshoot zorgen we voor een ontspannen sfeer. We vinden het belangrijk dat jullie lekker jezelf kunnen zijn en die authenticiteit zien we dan weer terug op beeld. Tijdens de shoot geven we jullie enkele tips en wat aansturing maar niet teveel, op deze manier schieten we spontane beelden. 

03 Na de koppelshoot

Na de koppelshoot is het eindelijk zover! Jullie krijgen eindelijk de foto’s te zien. Zelf de fotos uitkiezen is natuurlijk het allerleukst en daarom mogen jullie op ons online platform jullie favoriete foto’s selecteren die uiteindelijk bewerkt worden. Mochten jullie nou meer foto’s willen dan het aantal afgesproken foto’s, dan is dat mogelijk! Extra foto’s kosten 15,- per stuk. Het is zonde als foto’s verdwijnen op een hardeschijf of mapje op het bureaublad. Daarom bieden wij het ook aan om de foto’s in hoge kwaliteit af te drukken in een album of in een lijst.

Boek je koppelshoot

Wil je graag een koppelshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623

Portfolio