Familie fotoshoot

Newbornshoot Arnhem

Bij het Liefdes Atelier ben je voor een familieshoot aan het juiste adres. Of het nou in het bos, op het strand of bij jullie thuis is, wij zorgen er voor dat jullie spontaan op de foto staan. Bij ons zit je goed als je houd van foto’s met een cinematisch randje en oprechte emoties.

Samen op de foto tijdens een familiefotoshoot

Tijdens een familiefotoshoot zorgen we voor veel plezier, nemen we de tijd en luisteren we vooral naar hoe jullie het willen. Tijdens een familieshoot gaan we graag naar buiten, het bos in, naar de zee of naar jullie favoriete park en het is natuurlijk ook mogelijk om bij jullie thuis te shooten. We vinden het belangrijk dat iedereen lekker zichzelf kan zijn en zo schieten we authentieke foto’s. Een spontane glimlach, lekker rennen in het bos of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Iedere familieshoot is anders, mischien willen jullie alleen met het gezin of juist met alle generaties gefotografeerd worden, bij ons is beide mogelijk. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later.  Hoe wij zorgen voor authentieke foto’s leggen we je graag uit.

Familieshoot pakketen

pakket 1

Met het gezin

350,- inclusief btw

Newbornshoot Arnhem

Pakket 2

Met alle generaties & gezinnen apart

450,- inclusief btw

Newborn fotoshoot Arnhem

Pakket 3

Familie documentaire fotoshoot

550,- inclusief btw

werkwijze
Familieshoot

Werkwijze familieshoot

01 Voor de familieshoot

Voordat de familieshoot plaats vindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben voordat we gaan shooten. We bellen met elkaar en tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen. We willen graag jullie verhaal horen! Ook bespreken we dan of jullie alleen met het gezin willen shooten of ook met de rest van de familie. Verder horen we graag wat jullie met de foto’s willen gaan doen. Als leuke achtergrond op je telefoon of juist een mooie print voor aan de muur of zelfs een fotoalbum. Tijdens dit gesprek is er ruimte om ideeen in te brengen en om vragen te stellen. We geven ook altijd wat kledingtips met kleurenpalet voordat de familieshoot plaatsvindt. Daarna prikken we een ruime datum! 

02 Tijdens de familieshoot

Tijdens de familieshoot ontmoeten we elkaar op een locatie naar jullie voorkeur, dit kan bijvoorbeeld in het bos, de duinen of in de stad zijn. Wil je graag zelf een mooie locatie uitzoeken of geef je liever de organisatie uit handen? Wij kennen een hoop fotogenieke locaties maar vinden het ook leuk om te shooten op een specifieke locatie naar jullie voorkeur.  Tijdens de familieshoot zorgen we voor een ontspannen sfeer waarbij we veel plezier kunnen maken. We vinden het belangrijk dat jullie lekker jezelf kunnen zijn en die authenticiteit zien we dan weer terug op beeld. Tijdens de shoot geven we jullie enkele tips, wat opdrachten en wat aansturing maar niet teveel, op deze manier schieten we spontane beelden. 

03 Na de familieshoot

Na de familieshoot is het eindelijk zover! Jullie krijgen eindelijk de foto’s te zien. Zelf de fotos uitkiezen is natuurlijk het allerleukst en daarom mogen jullie op ons online platform jullie favoriete foto’s selecteren die uiteindelijk bewerkt worden. Mochten jullie nou meer foto’s willen dan het aantal afgesproken foto’s, dan is dat mogelijk! Extra foto’s kosten 15,- per stuk. Het is zonde als foto’s verdwijnen op een hardeschijf of mapje op het bureaublad. Daarom bieden wij het ook aan om de foto’s in hoge kwaliteit af te drukken in een album of in een lijst.

Boek je familieshoot

Wil je graag een familieshoot boeken, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623

Portfolio