trouwfotografie

Gefeliciteerd, Jullie gaan trouwen!

Niets is mooier dan liefde en jullie zijn zo gek op elkaar dat jullie gaan trouwen en die emotie brengen we graag terug in beeld. Tijdens een bruiloftsfotoshoot of trouwvideo zorgen we voor spontaniteit, plezier en romantiek. Want uiteindelijk houd niemand van foto’s met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later. Een glimlach, warme knuffel, een speelse blik of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Hoe wij zorgen voor spontane foto’s leggen we je graag uit.
Liefs, Michel & Gijs

Trouwfilms

werkwijze
trouwfotografie

Bruiloftsfotografie & Trouwfilm

onze WERKWIJZE

Orientatie

Gefeliciteerd, Jullie gaan trouwen! Onwijs leuk en spannend want er moet veel geregeld worden, zo ook de foto’s en trouwfilm! Misschien willen jullie alleen checken of jullie trouwdatum bij ons nog beschikbaar is of willen jullie juist al een kennismakingsgesprek inplannen? Misschien hebben jullie alles al tot in de puntjes geregeld of staan jullie nog aan het begin van jullie zoektocht. Contact opnemen kan in ieder geval altijd vrijblijvend! 

Een gezellig Kennismakingsgesprek

Voordat de bruiloft plaatsvindt vinden we het leuk om alvast een beeld van jullie te hebben. We videobellen met elkaar of ontmoeten elkaar op onze vaste spot in Arnhem. Tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen. We horen graag hoe jullie elkaar hebben ontmoet en hoe het aanzoek is gegaan. 

Tijdens dit gesprek overleggen we of jullie interesse hebben in fotografie en/of een trouwfilm. Naast de wat praktischere vragen over de bruiloft zijn we ook erg benieuwd naar jullie wensen en is er tijdens het gesprek genoeg ruimte voor gezeligheid! Na het kennismakingsgesprek horen we graag of jullie fotografie en/of een trouwfilm willen. Daarna werken we altijd met een aanbetaling.

Contact met de Ceremoniemeester

Inmiddels is het tijd voor ons om contact te leggen met jullie ceremoniemeester. Tijdens jullie grote dag is hij/zij ons aanspreekpunt en zullen we gedurende dag veel samenwerken.  In de weken voor de bruiloft zullen we het draaiboek ontvangen en checken we hier de laatste punten. De grote dag kan beginnen!

Verlovingshoot en/of After the weddingshoot

Vooraf aan kunnen jullie de keuze maken of jullie een verlovingshoot of een after the wedding shoot willen. Een verlovingshoot vindt plaats voordat de bruiloft plaats vindt. Naast dat het erg leuk is om vooraf alvast mooie foto’s te hebben is het ook een goeie oefening voor jullie grote dag. Een after the wedding shoot vindt plaats nadat de bruiloft is geweest. Tijdens deze fotoshoot fotograferen we jullie in trouwjurk en pak op een bijzondere buitenlocatie zoals op het strand, de Veluwe of in het bos. Tijdens deze fotoshoot is alles mogelijk, een duik in de zee, rennend door de modder, unieke foto’s worden het zeker! De jurk liever schoon houden is ook een optie, dan is dit een mooie gelegenheid om foto’s te maken op een plek in de natuur waar je op je trouwdag misschien niet komt. 

De grote dag

Yes! Jullie trouwdag is begonnen! Al jullie voorbereidingen komen vandaag tot zijn recht. Met zorg hebben jullie de taart, versiering, het thema, de locatie en natuurlijk de jurk uitgezocht! Tijdens de dag zullen wij oog hebben voor ieder detail. Jullie wensen hebben jullie tijdens het kennismakingsgesprek doorgegeven en in de weken vooraf hebben jullie misschien al wat ideeën doorgestuurd. Tijdens jullie dag zullen we extra aandacht aan deze punten geven zodat jullie ontspannen kunnen genieten!

Nagenieten

Na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s in een online galerij. De online galerij kunnen jullie ook met de gasten delen. Hier kunnen zij de foto’s bekijken en downloaden. Nadat jullie de online galerij hebben ontvangen  wordt het fotoalbum ontworpen en kunnen jullie nog eventueel aanpassingen doorgeven. De trouwfilm ontvangen jullie op een USB-stick in een houten kistje waar jullie namen en trouwdatum gegrafeerd op staan.

Tarieven
trouwfotografie & trouwvideo

Foto of video of een combinatie

Tarieven trouwFotografie & trouwfilm

Fotografie

12 UUR
2995,-

Trouwfilm

12 UUR
2995,-

fotografie & trouwfilm

trouwfotografie

Trouwfilm

12 UUR
4795,-

Lieve woorden van onze bruidsPAREN

D&S

5/5

CONTACT

Ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is, heb je een vraag of wil je een kennismakingsgesprek boeken? Neem dan contact met ons op! Liefs, Michel & Gijs

Bekijk een volledige galerij

Ben je benieuwd geworden naar een volledige galerij van een bruiloft? Check dan de bruiloft van A&E op het strand of de bruiloft van M&M in een kasteel.

Portfolio

CONTACT

Ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is, heb je een vraag of wil je een kennismakingsgesprek boeken? Neem dan contact met ons op! Liefs, Michel & Gijs