Trouwen Kasteel Wijenburg

Trouwen Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Trouwen bij Kasteel Wijenburg is een waar sprookje! In kasteel Wijenburg kun je een heerlijke trouwdag beleven. Het Kasteel is gelegen in Echteld en is omringd door een peren boomgaard. Het kasteel heeft meerdere zalen die beschikken over authentieke details en veel mooie fotogenieke hoeken.

Hoe verloopt een bruiloft in het Kasteel?

In de oude bibliotheek is de ruimte waar de bruid zich kan klaar maken voor de mooie dag. Vanaf het balkon kunnen sfeervolle foto’s geschoten worden. De trouwjurk kan mooi worden opgehangen aan de kroonluchter en zo kunnen we de jurk extra goed fotograferen. De bruidegom maakt zich meestal klaar in het torenkamertje dat uitkijkt over de binnentuin van Kasteel Wijenburg. Daarna vindt het first look moment vaak plaats in de tuin van het kasteel en als het iets minder lekker weer is dan vinden we een plek binnen het kasteel. Na de first look begint de fotoshoot en maken we een ronde buiten het kasteel, in de peren boomgaard en binnen het kasteel. 

Voordelen van trouwen in Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg is een super fotogenieke locatie en daarom is het een ideale plek om te gaan trouwen, maar niet alleen dat! Wij horen altijd van koppels dat de dag aan ze voorbij schiet, het fijne aan Kasteel Wijenburg is dat alles op een locatie plaatsvindt. Het omkleden, de fotoshoot, het trouwen, het dinner, het feest en zelfs de overnachting vindt plaats op Kasteel Wijenburg. Bij andere bruiloften kan het nog wel zo zijn dat de ceremonie het feest en de fotoshoot op allemaal verschillende locaties plaatsvinden. Zo ben je erg veel onderweg en vliegt de dag aan je voorbij, bij Kasteel Wijenburg heb je hier geen last van en kun je ontspannen genieten van de mooiste dag van je leven. Wat kasteel Wijenburg ook een extra fijne locatie maakt is dat er een binnentuin is waar je bij lekker weer de borrel naar buiten kan verplaatsen. Zo ben je op ieder type weer voorbereid!

Foto's en trouwfilm bij Het Liefdes Atelier

Mocht je opzoek zijn naar een fotograaf of videograaf die ervaring heeft met het schieten van beelden in Kasteel Wijenburg dan zit je bij Het Liefdes Atelier aan het juiste adres! Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portreteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Naast het schieten van beeld materiaal hechten we ook veel waarden aan colorgrading met een filmische look & feel. Met deze elementen weten we liefdevolle momenten cinematisch vast te leggen op beeld.

Onderstaand nemen we jullie graag mee in een fotoreportage van een trouwdag bij Kasteel Wijenburg

Benieuwd naar ons portfolio, de tarieven of wie jullie toekomstige fotografen / videografen zijn?
Check de onderstaande buttons.

Portfolio Kasteel Wijenburg

Share your thoughts