Trouwfotografie & Trouwfilms

Fotograaf bruiloft

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Niets is mooier dan liefde en jullie zijn gek op elkaar en die emotie brengen we graag terug in beeld. Tijdens onze fotosessies op de bruiloft zorgen we voor spontaniteit, plezier en romantiek. Want uiteindelijk houd niemand van foto's met geposeerde houdingen of een geforceerde lach. Bij het Liefdes Atelier maken we mooie herinneringen voor later. Een glimlach, warme knuffel, een speelse blik of buikpijn van het lachen, wij maken alleen authentieke beelden. Hoe wij zorgen voor spontane foto's leggen we je graag uit.

CINEMATISCHE BEELDEN VOL KARAKTER

Buikpijn van het lachen tijdens de speech van een familielid, je vrienden die helemaal los gaan op de dansvloer of een emotioneel moment tijdens de ceremonie. Naast dat we deze belangrijke momenten vol spontaniteit vastleggen, Fotograferen we jullie als bruidspaar ook op een cinematische en editorial wijze tijdens de fotoshoot. Samen maken we onvergetelijke foto's van jullie bruiloft alsof ze regelrecht uit een romantische film komen.

trouwFotograaf Arnhem
Fotograaf bruiloft

Jullie gaan niet alleen trouwen...

Jullie staan niet alleen op het punt om te gaan trouwen maar ook om het vetste feest van het jaar te geven. Jullie bruiloft wordt er een voor in de boeken, een waar iedereen het nog lang over zal hebben. Overal is aandacht aan besteed, de aankleding van de dinnertafels, de perfecte oldtimer, de perfecte jurk en de trouwlocatie waar je van droomde! Het wordt een magische samensmelting waarbij de gezelligheid van je familie en het bruisende karakter van jullie vrienden elkaar ontmoeten en waarbij de liefde gevierd wordt!

Gijs & Michel

Mis nooit een belangrijk moment met twee trouwfoto-videografen die goed op elkaar zijn ingespeeld! Ons verhaal begon allemaal met een voicememo, de eerste keer dat we elkaar spraken en ja, dat was heel cliche via Bumble! Al snel ontmoeten we elkaar in het “echte leven” en sindsdien zijn we een setje en werken we ook samen! Een goeie klik met je fotograaf is erg belangrijk. Van het klaarmaak moment tot het feest zijn we namelijk bij elkaar en leggen we jullie van dichtbij vast. Om die reden hebben we altijd een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is!

Trouwfotograaf Arnhem Michel & Gijs

CONTACT

Ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is, heb je een vraag of wil je een kennismakingsgesprek boeken? Neem dan contact met ons op! Liefs, Michel & Gijs

CONTACT

Ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is, heb je een vraag of wil je een kennismakingsgesprek boeken? Neem dan contact met ons op! Liefs, Michel & Gijs