Ons artikel op In de buurt Arnhem Michel & GIjs

Leuk! We staan op In De Buurt Arnhem!

Onwijs leuk! Laatst was In De Buurt Arnhem Bij ons langs geweest om een kijkje te nemen bij ons thuis. Met alle trots hebben wij ons huisje laten zien en natuurlijk onze discobal! Misschien heb je het artikel al gelezen, zo niet klik dan op deze link om het artikel te lezen bij In De Buurt Arnhem. Ons interieur bestaat uit een mix van vintage vondsten en rotan meubels! Ook zijn we erg gek op muziek en kunst en dat hebben we dan ook veel terug laten komen in ons interieur. Beide zijn we ook erg gek op planten en zo proberen we onze eigen thuisjungle een beetje te creëren met allemaal tropische planten. Ons meest favoriete schilderij wat we in huis hebben hangen dat is een schilderij van Jose Ter haar de moeder van Gijs. Zij Maakt prachtige kunst en die kun je kopen via haar instagrampagina. Wellicht ben je na het lezen van het artikel van In De Buurt Arnhem nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat voor foto’s wij maken. In deze blog vertellen we je meer!

Wat voor foto's maken Michel & Gijs van In de Buurt Arnhem

Leuk dat je meer informatie over onze fotografie bent gaan opzoeken na het lezen van het Artikel in In De Buurt Arnhem! Als foto en video koppel zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van bruiloften! Hoe cliche het ook klinkt… We vinden het fantastisch om de mooiste dag van iemands leven vast te leggen! Van de ceremonie, tot de fotoshoot en tot the first dance, ieder moment van een bruiloft vinden wij super mooi om vast te leggen! Naast bruiloften schiet fotografe Michel ook regelmatig zwangerschapsshoots, Michel vind het erg mooi om vrouwen in deze bijzondere tijd van hun leven vast te leggen op fotografie. Daarbij schieten we vaker gezamenlijk ook familieshoots, koppelshoots, kindershoots en doen we ook aanzoeksfotografie! Wil je binnenkort een fotoshoot boeken of ben je benieuwd of jouw trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact op!

Fotograaf Utrecht

Hi, wij zijn
Gijs & Michel

Het begon allemaal met een voicememo, de eerste keer dat we elkaar spraken en ja, dat was heel cliche via Bumble! Al snel ontmoeten we elkaar in het “echte leven” en sindsdien zijn we een setje en werken we ook samen. Samen delen we dezelfde passie voor fotografie en video en zijn we daarbij goed op elkaar ingespeeld. Leuk feitje! onze eerste bruiloft fotografeerde we op valentijnsdag!

Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portreteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Naast het schieten van beeld materiaal hechten we ook veel waarden aan colorgrading met een filmische look & feel. Met deze elementen weten we liefdevolle momenten cinematisch vast te leggen op beeld.

Wil je weten of jou trouwdatum nog beschikbaar is voor onze fotografie en/of video, wil je een online kennismakingsgesprek inplannen of heb je eventueel nog vragen? Bel of mail ons dan gerust! 

info@hetliefdesatelier.nl  |  0618436623