in de buurt arnhem Gijs en Michel fotografen

Fotograaf Arnhem: Boek een shoot bij fotografen Michel & Gijs

Fotograaf Arnhem | Michel & Gijs

Fotograaf Arnhem Michel & Gijs | Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf in Arnhem dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken in Arnhem maar in prencipe zijn we werkzaam door het hele land en zelfs met enige regelmaat over de grens. Als team maken wij foto’s en videos en zijn we gespecialiseerd in bruidsfotografie, trouwfilms, familieshoots, zwangerschapsshoots, kindershoots, aanzoekshoots en koppelshoots. Naast dat we werken als fotograaf in Arnhem voor consumenten werken we ook af en toe met bedrijven samen, dus voor zakelijke opdrachten zijn we ook benaderbaar.

Fotograaf Utrecht

Ons verhaal en hoe het allemaal begon

Het begon allemaal met een voicememo, de eerste keer dat we elkaar spraken en ja, dat was heel cliche via Bumble! Al snel ontmoeten we elkaar in het “echte leven” en sindsdien zijn we een setje en werken we ook samen. Samen delen we dezelfde passie voor fotografie en video en zijn we daarbij goed op elkaar ingespeeld. Onze eerste bruiloft fotografeerde we op valentijnsdag, benieuwd hoe dat verliep? Bekijk dan deze video


Fotograaf Arnhem | Onze stijl

Natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties dat typeert onze fotografie en video. Wij vinden het belangrijk om mensen te portreteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Naast het schieten van beeld materiaal hechten we ook veel waarden aan colorgrading met een filmische look & feel. Met deze elementen weten we liefdevolle momenten cinematisch vast te leggen op beeld. 

Onze werkwijze

Tijdens onze fotoshoots gaan we altijd voor het meest natuurlijke effect in het eindresultaat. We zorgen voor veel beweging tijdens onze shoots en geven kleine opdrachtjes aan degene die bij ons voor de lens staat. Onze werkwijze verschilt per fotoshoot, als we met gezinnen fotograferen proberen we altijd rekening te houden met de spanningsboog van de kindjes. De meeste kinderen kunnen niet lang stil zitten en gelukkig is dat ook niet nodig als je een fotoshoot bij ons boekt. Tijdens een familieshoot laten we de kinderen hardloopwedstrijdjes doen, op het strand laten we ze schelpen zoeken, we laten de kinderen gewoon lekker kind zijn. Als er genoeg dynamiek zit tussen spelen en af en toe even stilstaan voor de familiefoto dan is het het fijnste voor de kids. Ook als ouder is het erg fijn om van te voren te weten dat wij op deze manier te werk gaan. Zo kunnen de ouders ook ontspannen op de foto gaan en staat plezier maken met de kids centraal. Bij een koppelshoot, bruiloft of verlovingsshoot gaan we weer heel anders te werk. Tijdens deze fotoshoot staat romantiek en plezier centraal en daar spelen we dan ook op in.

Fotograaf Arnhem | Michel

Fotograaf Arnhem | Michel | Voordat Michel ging samen werken met Gijs heeft zij gewerkt als videograaf bij een videoproductiebedrijf dat voornamelijk samenwerkt met duurzame bedrijven. In deze periode heeft Michel veel ervaring gedaan op het gebied van bedrijfsfilms met storytelling. Na deze periode ontmoeten wij elkaar en starten we Het Liefdes Atelier en werd het steeds drukker met particuliere klussen zoals trouwfilms en fotografie. Ook schrijft en fotografeert Michel tot op de dag van vandaag voor We Are Travellers een online reismagazine. All deze ervaringen zorgen ervoor dat de trouwfilms worden voorzien van storytelling en dat de fotoshoots een avontuurlijke vibe krijgen!

Fotograaf Arnhem | Gijs

Fotograaf Arnhem | Gijs | Voordat Gijs ging samenwerken met Michel heeft hij veel gefotografeerd voor modemerken. Als filmhuis-fan kon de passie voor bewegend beeld niet achter blijven en begon hij met het maken van videos voor ondernemers. Hij maakte regelmatig videocontent voor ambachtelijke ondernemers als barbers en tattooshops. Ook maakte hij regelmatig dynamische en snelle aftermovies voor feesten en festivals. Toch was er een verlangen naar meer een documentaire achtige manier van filmen en fotograferen en zo ontstond Het Liefdes Atelier toen we elkaar ontmoeten. 

Portfolio

Share your thoughts