Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem | Michel & Gijs

Trouwfotograaf Arnhem | Jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd!

Tijd voor het zoeken van een Trouwfotograaf Arnhem!

Een aanzoek is een van de meest romantische momenten die je kan meemaken, je hebt JA! gezegd en nu kan het ”regelen” gaan beginnen want jullie bruiloft moet georganiseerd worden! Onwijs leuk! en zoveel opties die er zijn. Jullie gaan nadenken over een thema op jullie bruiloft, welke dj het feest onvergetelijk maakt, jullie gaan op zoektocht naar de locatie van jullie dromen en dit alles moet vastgelegd worden door een trouwfotograaf! Wanneer je opzoek bent naar een trouwfotograaf Arnhem dan ben je bij Het Liefdes Atelier aan het juiste adres. Wij wonen en werken vanuit Arnhem maar eigenlijk zijn we werkzaam door het hele land en zelfs over de grens! Graag vertellen we je meer over onze werkwijze en laten we met liefde ons portfolio aan jullie zien.

Trouwfotograaf Arnhem
Trouwfotograaf Arnhem
Trouwfotograaf Arnhem Michel & Gijs

Hi! Wij zijn Michel & Gijs jouw trouwfotograaf Arnhem

Het begon allemaal met een voicememo, de eerste keer dat we elkaar spraken en ja, dat was heel cliche via Bumble! Al snel ontmoeten we elkaar in het “echte leven” en sindsdien zijn we een setje en werken we ook samen. Samen delen we dezelfde passie voor fotografie en video en zijn we daarbij goed op elkaar ingespeeld. Ondanks dat we beide al langer in het vak zitten fotografeerde we onze eerste bruiloft op valentijnsdag, benieuwd hoe dat verliep? Bekijk dan deze video

trouwfotograaf Arnhem
Trouwfotograaf Arnhem

Trouwfotograaf Arnhem | Twee fotografen zien meer dan een!

Twee trouwfotografen zien meer dan een! En met onze werkwijze als trouwfotograaf heb je ook van iedere fotograaf een uniek perspectief. We schieten namelijk beide met een ander soort lens waardoor je van hetzelfde moment een ander beeld krijgt. Daarbij is het grote voordeel ook dat er op belangrijke en cruciale momenten altijd een back-up fotograaf is!

Te gast op jouw bruiloft | Trouwfotograaf Arnhem

Wij vinden het een eer om te mogen fotograferen op jullie bruiloft! En als trouwfotograaf Arnhem willen we graag onopvallend te werk gaan tussen jouw familie en vrienden zodat we de meest spontane foto’s kunnen schieten. De meeste fotografen werken vaak in een zwarte broek en een zwart t-shirt omdat dit van ouds-her als ”onopvallend” wordt bestempeld. Wij pakken het als trouwfotografen team net even anders aan! Wij horen met alle liefde over de dresscode en over het thema van jullie bruiloft! Daarbij vinden we het ook erg leuk om gekleed te gaan in jullie dresscode! Ook tijdens het feest schieten we graag spontane foto’s op de dansvloer en ja, we kunnen niet beloven dat we stil zullen staan op de dansvloer! Wij dansen zo mee met camera tussen de gasten door!

Trouwfotograaf Arnhem

Onze fotografiestijl als trouwfotograaf Arnhem

Onze trouwfotografie stijl omschrijven we als creatieve foto’s met natuurlijke houdingen, liefdevolle momenten en oprechte emoties. Wij vinden het belangrijk om mensen te portretteren zoals ze in het echte leven ook zijn, maar wel met het effect dat ze verast zijn dat ze zo goed op beeld staan. Tijdens een bruiloft schieten we in een documentaire stijl en zijn we alert op vrolijke, spontane en emotionele momenten. Ook vinden we het fantastisch om creatieve concepten samen uit te werken en zijn we erg enthousiast als jullie een Pinterestbord vol hebben met goede ideeën. Mochten jullie het leuk vinden en open staan voor creatieve invulling dan kunnen wij ook wat toffe foto ideeën bedenken. Denk hierbij aan een fotoshoot moment in een Mustang, met discoballen, in een ijssalon, in een zeilboot of iets anders! Naast het schieten van beeld materiaal hechten we ook veel waarden aan colorgrading met een filmische look & feel. Met deze elementen weten we liefdevolle momenten cinematisch vast te leggen op beeld. Ben je enthousaist over onze fotografiestijl? Check dan of jullie trouwdatum nog beschikbaar is!

Wat je kan verwachten van ons als trouwfotograaf Arnhem

Naast de dansmoves en de toepassing van jullie dresscode kun je bij ons een persoonlijke aanpak verwachten! We zullen elkaar tijdens jullie trouwdag van het begin tijdens het klaarmaakmoment tot the first-dance zien. We zullen naast jullie ceremoniemeester en getuigen jullie van dichtbij meemaken over de gehele dag. Wij hebben al vele bruiloften gefotografeerd en gefilmd en we kunnen ons voorstellen dat jullie vragen hebben over alles wat er komt kijken bij de voorbereiding van een bruiloft. Mochten jullie vragen hebben of tips nodig hebben dan staan wij voor jullie klaar!

Wat kost een trouwfotograaf Arnhem

Zijn jullie benieuwd naar wat en trouwfotograaf Arnhem kost en wat voor pakketten we beschikbaar hebben? We hebben zowel een trouwfotografie als een trouwfilm pakket en ook eventueel een combinatie hiervan. Klik op de onderstaande button om meer informatie te krijgen over wat een trouwfotograaf Arnhem kost.

Trouwfilm Arnhem

Is jouw trouwdatum nog beschikbaar Trouwfotograaf Arnhem

Zijn jullie enthousiast geworden over onze fotografie en willen jullie checken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contac top via de onderstaande butten en we laten je weten of we beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Wanneer jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda dan is de vervolgstap dat we een kennismakingsgesprek inplannen. Onderstaand nemen we jullie mee in hoe een kennismakingsgesprek verloopt wanneer je ons als trouwfotograaf Arnhem wil boeken. 

Hoe verloopt een Kennismakinggesprek trouwfotograaf Arnhem

Jullie trouwdatum is in onze agenda nog vrij en we hebben een kennismakingsgesprek gepland. Meestal vindt dit gesprek online plaats tijdens een videogesprek of we ontmoeten elkaar op onze vaste afspreeklocatie in Arnhem. Naast dat we tijdens het kennismakingsgesprek elkaar leren kennen op een leuke en gezellige manier bespreken we ook alvast wat inhoudelijke dingen over de bruiloft. Aan de hand van een vragenlijst bespreken we wat praktische zaken over hoe de trouwdag zal verlopen en of jullie interesse hebben in trouwfotografie, een trouwvideo of een combinatie van beide! Tijdens dit gesprek verwachten we niet dat jullie op iedere vraag al antwoord hebben en is het juist voor jullie een fijn gesprek waarbij er een aantal punten ook boven water komen die jullie wellicht nog moeten regelen. Jullie zullen waarschijnlijk ook wat vragen hebben en daar is natuurlijk ook ruimte voor!

Wat kunnen we verwachten tijdens een kennismakingsgesprek?

Wanneer je een kennismakingsgesprek met ons boekt als trouwfotograaf Arnhem kun je een hoop gezelligheid verwachten! en aan het einde van het gesprek waarschijnlijk wat punten waar jullie mee aan de slag kunnen gaan voor de verdere voorbereiding van de bruiloft. Voor het kennismakingsgesprek maakt het niet uit hoe ver jullie zijn in de voorbereiding van de bruiloft. Misschien hebben jullie alles al tot in de puntjes geregeld of staan jullie aan het begin van de organisatie. In beide gevallen kunnen we het kennismakingsgesprek inplannen!

Oog voor de echt belangrijke momenten tijdens jullie trouwdag

trouwFotograaf Arnhem

De extase van jullie first dance waar jullie al die maanden op hebben geoefend.

Dansen en lol maken met je geliefde familieleden.

trouwFotograaf Arnhem
trouwFotograaf Arnhem

En misschien komen jullie er wel achter hoeveel jullie stiekem op elkaar lijken!

Daarbij hebben we natuurlijk ook oog voor jullie gasten die zich fantastisch hebben aangekleed!

Trouwfotograaf Arnhem

CONTACT

Wil je checken of jullie trouwdatum nog vrij is in onze agenda of wil je een kennismakingsgesprek boeken of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via de onderstaande button!

Share your thoughts